Categorieën

Pellet ketels / Ecoforest Pelletketels

Ecoforest-Pelletketels

De toekomst van de "beheersing van pelletkachels en -ketels"

Met behulp van krachtige, geavanceerde elektronica die in samenwerking met universiteiten is ontwikkeld, worden de meest nauwgezette beheersingsstrategieën gepland. Dit is het resultaat van de knowhow die voortkomt uit ruim 50 jaar ervaring in de verwarmingssector. Die beheersing omvat een aantal van de concurrerende voordelen die ons onderscheiden in de internationale markt:
"Klimaatbeheersing door middel van een stooklijn" beheerst de "wateruitlaattemperatuur" ten behoeve van de "buitentemperatuur", de "binnentemperatuur" en het "temperatuurinstelpunt van de woning".

Dankzij de "modulerende regeling van de verbranding en van de recirculatiepomp", en het "kleinere watervolume in de ketel" wordt een "energieproductie behaald die is afgestemd op de vraag van de woning", zonder dat er buffervaten hoeven te worden geïnstalleerd. Bovendien elimineert dit de condensatie in de warmtewisselaar, zonder dat het nodig is een "mengkraan" te installeren voor de beheersing van de "temperatuur van het retourwater naar de ketel"..

"Beheersing van de productie en de temperatuur van warm tapwater", "beheersing van de temperatuur van het buffervat" en "beheersing van externe opslagsilo's" zonder extra kosten.

"De voorgeprogrammeerde reiniging van de warmtewisselaar zorgt voor een hoge efficiëntie van de ketel gedurende zijn hele levensduur"

Een intuïtieve gebruikersinterface zorgt voor een correcte bediening van de ketel door de klant vanaf het allereerste gebruik en een geavanceerde elektronica geeft de installateur de controle over alle accessoires en onderdelen van een verwarmingssysteem, zonder extra kosten.

Bediening met behulp van een "smartphone", "tablet" of "computer", vanaf iedere plek in de woning, zonder extra kosten en zonder dat er applicaties hoeven te worden geïnstalleerd.

Voor woningen die niet over internet beschikken:
- Aan- en uitzetten "via SMS / oproep", zonder extra kosten. (**)
- Toegang en bediening vanaf iedere plek ter wereld, gratis en zonder dat er een router hoeft te worden geconfigureerd, met de mogelijkheid om automatisch incidenten te versturen naar het opgegeven adres.
- Programmeerbare kalender, met aan- en uitzetten afhankelijk van de ingestelde temperatuur.
- Ondersteuning "MODBUS TCP/IP" inbegrepen, met industrieel protocol voor communicatie met plc's, en daarmee de mogelijkheid om de ketel in industriële omgevingen te integreren.

Bezig met laden...

Ecoforest VAP 18

Ecoforest Cantina Compact12 kW

Ecoforest Cantina Super 29 kW

Ecoforest VAP 30

Ecoforest VAP 38

Ecoforest VAP 100